Ontmoetingscentrum Entree Amersfoort

Vrienden van Entree

Entree ontvangt geen subsidie en is afhankelijk van giften. Daarom is de groep Vrienden van Entree opgericht. Als Vriend van Entree doneert u jaarlijks een bedrag.

Dit bedrag wordt besteed aan activiteiten voor vrouwen en aan de inrichting en het onderhoud van de ruimte van Entree. Met deze donaties is Entree verzekerd van haar voortbestaan.

Een keer per jaar wordt een Marokkaanse kookworkshop voor de Vrienden van Entree georganiseerd. Hiervoor worden alle Vrienden van Entree uitgenodigd. Samen wordt gekookt, gegeten en kan er kennis gemaakt worden met de vrijwilligers en de vrouwen die de activiteiten van Entree bezoeken.

Word ook Vriend van Entree!
Voor € 35,-- per jaar steunt u deze belangrijke ontmoetingsplaats voor vrouwen en ontvangt u een uitnodiging voor de kookworkshop.

Entree is een officieel goed doel (ANBI, Algemeen Nut Beogende Instelling); dit betekent dat uw gift van de belasting aftrekbaar is.

Om lid te worden van de Vrienden van Entree kunt u een mail sturen naar entree26@tele2.nl

Als bedrijf kunt u Entree natuurlijk ook steunen. Maatschappelijk verantwoord ondernemern wordt steeds gewoner en steeds meer bedrijven kiezen ervoor om iets terug te geven aan de maatschappij. Entree is een mooi doel waarbij direct zichtbaar is waar het geld aan besteed wordt. Het is ook mogelijk om met medewerkers langs te gaan bij Entree of om vrijwilligerswerk te doen.  Mocht u als bedrijf geïnteresseerd zijn in een samenwerking met Entree, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Haydnstraat 26-A  3816 XH Amersfoort - 033 7520045 - entree26@tele2.nl

Een eenmalige gift is natuurlijk ook altijd welkom op IBAN nr. NL38 INGB 0004 512358

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb